Mikä on Mökkitie?

Mökkitie-sarja kertoo Jaakon vaiheista kohti mökkiunelmaa. Vielä keväällä miehellä ei ollut mökkiä, tonttia eikä kunnolla rahaakaan, mutta yhdessä UPM Bonvestan, Salvoksen ja Nordean kanssa etsitään keinot tavoitteen saavuttamiseen.

Kun mökki on pystyssä, puuhaavat Jaakko ja Joonas kaikkea mitä nyt omalla järvenrantamökillä tavataan tehdä. Rakennetaan puutarhaa ja nuotiopaikkaa, poltetaan juhannuskokkoa, käydään kalassa ja ravustamassa ja ennen kaikkea otetaan rennosti. Samalla kerrotaan vinkkejä, miten mökkeilystä saa mahdollisimman paljon irti.

Hyppää mukaan Mökkitielle!

Jaakko Saariluoma

Näyttelijä, stand up -koomikko ja juontaja Jaakko Saariluoma on tullut koko kansan suosikiksi sarjoista W-tyyli ja Huuma unohtamatta tietenkään supersuosittua Putous-ohjelmaa.

Suomen UNICEFin hyvän tahdon lähettiläänäkin toimiva Jaakko pääsee Mökkitiellä vihdoin toteuttamaan kaikkia rästiinjääneitä kesämökkeilyhaaveitaan.

Joonas Linkola

Viime kesän Bonventures-somekiertueesta tuttu Joonas viihtyy tien päällä, riippumatossa rantakalliolla ja saunan lauteilla. Nauraa usein ja äänekkäästi, niin itselleen kuin maailman ihmeille. Mottona: ”On tärkeää ymmärtää, vaikka hyväksyminen olisi mahdotonta.”

Joonas on melkoisen touhu persoona: projektit kuuluvat arkeen ja­ niitä riittää. Rumpujen soitto on suonissa, aina meinaa jalka polkea ja välillä pääsee heittäytymään tiskijukan rooliin. Musiikkiharrastuksen myötä Joonas on kasvanut niin stagella, sen edessä kuin takanakin. Mies liikkuu silkasta ilosta, oli kyse sitten juoksusta umpihangessa tai pyöräilystä Rivieran halki. Aamulla herää ja tsekkaa ikkunasta mitä voisikaan päivälle keksiä ja kyllähän sitä keksiikin! Wakeboardausta kesällä ja hiihtämistä talvella.